PROscrub  /  Razmaščevalec

Zmogljiv, a varen PROscrub v samo nekaj minutah odstrani kemične ostanke, umazanijo in masti, ki so se kopičile več let.

Globinsko čistilo PROscrub je izvrstno dopolnilo vsakodnevnemu čiščenju s stabiliziranim vodnim ozonom. Varen za uporabo na površinah, ki so v stiku z živili, saj poseduje certifikat NSF in ima varnostno oceno, ki je boljša od večine čistilcev in razmaščevalcev.

PROscrub je idealen za skoraj vse trde površine, vključno s keramiko, ploščicami, kovino, industrijskimi tlemi in drugo opremo. Posebej učinkovit je na tleh in v drugih razpokah, kjer se je sčasoma nakopičila umazanija.

PROscrub RTU: 1L                                        *Zelo učinkovit, tudi ob redčenju 1:1

PROscrub RTU: 18,30€ 12,80 €    DDV vključen v ceno

PROscrub RTD: 1 galon (3,78 L)          *Koncentrat za redčenje 18:1

PRObowl  /  Proti vodnemu kamnu

PRObowl je hitro, učinkovito in zmogljivo večnamensko sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna. Z lahkoto odstrani ostanke kalcija, trde vode, apna, mineralov in mila, ki jim drugi izdelki preprosto ne morejo do živega.

PRObowl, posebej oblikovan za profesionalce, je čistilec/odstranjevalec vodnega kamna, ki olajša vsako delo.

PRObowl je hiter, učinkovit in zmogljiv. Odlično se izkaže v kopalnicah, garderobah, tuših v telovadnici, zdraviliščih ter na keramičnih ploščicah, steklu, vratih za tuširanje, kopalnih kadih, školjkah, pisoarjih, umivalnikih in savnah.